Під час екстреної посадки цивільного літака в Румунії постраждали двоє людей: що відомо

Під час екстреної посадки цивільного літака в Румунії постраждали двоє людей: що відомо

Цивільний літак здійснив вимушену посадку в Румунії. Після жорсткого приземлення у повітряного судна практично повністю відламалася хвостова частина. Подія сталась у суботу, 15 липня, інформує місцевий телеканал Digi 24.

На борту знаходився пілот та ще шестеро десантників. Джерела телеканалу повідомили, що двоє з осіб, що перебували в легкому літаку отримали травми, їх було госпіталізовано.

"Йдеться про двох постраждалих із травмою попереку, 53 та 42 років відповідно. Також пожежники забезпечили проведення конкретних заходів", - йдеться у тексті.

Обидва постраждалих гемодинамічно та респіраторно стабільні, обидва мають травму поперекового відділу хребта, неускладнені неврологічно.

Нагадаємо, раніше цього місяця у Колумбії під час навчань зіткнулися два військові літаки. Внаслідок інциденту один із пілотів літаків загинув.

Як писав "Ми-Україна" раніше, минулого місяця у токійському аеропорті Ханеда зіткнулися два літаки. Інцидент трапився на літно-посадковій смузі з пасажирськими повітряними суднами авіакомпаній Eva Airways та Thai Airways.

Головне