Під час автомобільних перегонів у США загинув 70-річний мільярдер

Під час автомобільних перегонів у США загинув 70-річний мільярдер

У США під час автоперегонів загинув 70-річний мільярдер. Йдеться про Джеймса Крауна - бізнесмена та філантропа, який належить до відомої чиказької родини підприємців.

Як пише CBS News, чоловік загинув у неділю, 28 червня, на гоночному треку у Колорадо. У момент проходження траси автівка Крауна не вписалася в поворот і на великій швидкості в'їхала в бар'єр. Мільярдер отримав смертельну травму.

В поліції визнав цю аварію нещасним випадком.

Мер Чикаго Брендон Джонсон заявив, що був "спустошений", коли почув про аварію та загибель Крауна.

"Джим, який усе життя жив у Чикаго, приносив користь місту завдяки філантропії та лідерству в ряді громадських і наукових рад, оскільки він був глибоко відданий інвестуванню в Чикаго та його людей. Своєю щедрістю Джим справді втілив душу Чикаго.... Я висловлюю свої глибокі співчуття його дружині та чотирьом дітям, онукам і всій родині Краун" — вказано у його заяві.

Видання зазначає, що лише минулого тижня мільярдер разом зі своєю дружиною відвідували Білий дім.

"Джим представляв Америку в її найкращому вигляді — працьовитий, з великим серцем і завжди піклувався про інших. Він був хорошою людиною, дорогим другом і великим американцем", - прокоментував його загибель президент США Джо Байден.

Як писав "Ми-Україна" раніше, на Кіровоградщині 25 червня 2023 року близько 4 ранку, поліцейський, бувши напідпитку, перевозив на власній автівці випускників та спричинив смертельну ДТП . У результаті аварії загинуло троє неповнолітніх дівчат, ще троє підлітків та одна повнолітня особа зазнали ушкоджень.

Головне