Під Бахмутом загинув львівський ресторатор і блогер Андрій Гудима

Під Бахмутом загинув львівський ресторатор і блогер Андрій Гудима

Захищаючи Україну загинув відомий львівський ресторатор, бренд-шеф і блогер Андрій Гудима. Про це повідомила його колишня дружина Уляна Сурмай.

Відомо, що український захисник загинув у неділю, 2 липня, під Бахмутом на Донеччині.

"Все, про що я молилась в останні дні - щоб ти з'явився у мережі. Щоб почитав повідомлення і переглянув фоточки від Юляшки, на які вона чекала відповідей і постійно питала - "чого тато не відповідає?". Побачив скріни наших з нею переписок, від яких ти б посміхнувся, і тобі б стало так тепло на серці. Але там застигло - востаннє у п’ятницю, о 01.07", - написала Уляна Сурмай.

Зазначається, що Гудима був багатогранною особистістю, інтелектуалом та патріотом. Був шеф-кухарем ресторанів "Open. Швидкий ресторан" та "Re:bro. Пивний ресторан здорового харчування".

Крім того, чоловік розпочав співпрацю із “Видавництвом Старого Лева”. Наразі видавництво готує до друку книгу Андрія Гудими “69 спецій для серця” у художньому оформленні Світлани Фесенко.

“Це непоправна і страшна втрата для всіх нас. Вічна пам’ять та слава Герою!”, - повідомляє прес-служба “Видавництва Старого Лева”.

Нагадаємо, під Бахмутом загинув музикант з Маріуполя Данило Подибайло.

Як писав “Ми-Україна” раніше, на війни з окупантами 8 червня загинув депутат Полонської міської ради Олександр Бобров.

Головне