Під Бахмутом бійці ССО знищили три РСЗВ "Град". Відео

Під Бахмутом бійці ССО знищили три РСЗВ

Українські сили оборони знищили три російські гради в районі Бахмута Донецької області. Там точаться тяжкі бої.

Про це повідомили Сили спеціальних операцій у Telegram.

Оператори одного з підрозділів Сил спеціальних операцій в ході спеціальної розвідки виявили місцезнаходження трьох одиниць БМ-21 "Град" в тилу ворога.

"Координати оперативно передали побратимам з Сил оборони. Вся техніка та особовий склад були знищені "смачними" влучаннями нашої артилерії", - йдеться у дописі.

Нагадаємо, вчора, 3 липня, в Україні відзначався День зенітних ракетних військ. Повітряні сили опублікували відео, як різні підрозділи щоденно знищують повітряні цілі росіян.

“Вистояли і вистрелили! Рашисти понад усе хотіли знищити наше ППО! Вони хотіли легкої прогулянки в українському небі. І вдарили по зенітних ракетних військах… Але ми – вистояли… І вистрелили… А вони отримали”, – говорять українські військові.

На відео зафільмували роботу операторів ЗРК “С-300”, ЗРК “Бук-М1”, ЗРК “NASAMS”, ЗРК “Iris-T”, ЗРК “Patriot”.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, у Новій Москві (територія, яку приєднали до Москви) у вівторок вранці, 4 липня, чули два сильних вибухи. Сили протиповітряної оборони нібито збили два безпілотники в районі села Валуєво.

За деякими даними, два безпілотники було збито в районі села Валуєво у Новій Москві близько шостої години ранку.Пошкоджень на місці падіння БПЛА не виявлено, ніхто з людей не постраждав. Російські пабліки також писали, що під удар БПЛА потрапила військова частина у підмосковній Кубинці. 

Головне