Пес Патрон потрапив під ракетний удар на Харківщині

Пес Патрон потрапив під ракетний удар на Харківщині

Під Балаклією на Харківщині пес Патрон опинився під атакою російського обстрілу з реактивної системи залпового вогню.

Про це йдеться на його сторінці у Instagram.

Патрон разом зі своїм господарем та колегами займався розмінуванням на певній ділянці, коли раптово почався обстріл. В результаті одна людина загинула та ще дев’ять постраждали

“Дуже ефективно відпрацювали знову на Харківщині поблизу Балаклії. Ви знаєте, що це місто досі зазнає ракетних ударів. Так було і коли ми перебували там. Я почув свист і гул, але подумав, що то мої керовано збираються підірвати вибухонебезпечні предмети. Та Михайло чомусь хутко мене переніс в укриття та накрив собою. Тоді я зрозумів, що це була ворожа ракета. Дуже близько. На жаль, тоді загинула одна людина та ще дев’ять було поранено. Я був в укритті, мене врятувала моя людина”, – йдеться у повідомленні.

Автор допису додав, що це не залякування, а попередження про небезпеку.

"Я пишу це не для того, щоб вас налякати, що я міг загинути. Я пишу, щоб ще раз підкреслити чому важливо бути в укриттях і брати туди з собою своїх чотирилапих. Це рятує життя", - йдеться в дописі.

Згодом на сторінці зіркового пса пояснили, що Патрон потарпив під обстріл місяць тому. З ним усе добре, наразі перебуває у селі під Черніговом.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, у ДСНС показали, як визволили жінку з-під завалів будинку у Львові.

Головне