Перша ракетка України Крутих переміг росіянина і вийшов до основної сітки турніру ATP

Перша ракетка України Крутих переміг росіянина і вийшов до основної сітки турніру ATP

Перша ракетка України у чоловічому розряді Олексій Крутих переміг росіянина Павла Котова в фіналі кваліфікації турніру серії АТР 250 у Досі (Катар).

Поєдинок тривав годину та 50 хвилин і завершився вольовою перемогою українця.

Крутих поступився в першому сеті з рахунком 1:6, але потім зібрався та виявився сильнішим за спортсмена з країни-агресорки у двох наступних партіях – 6:3, 6:3.

Упродовж матчу українець тричі подав навиліт, припустився чотирьох подвійних помилок, програв два гейми на своїй подачі і зробив три брейки.

Для Крутих це буде перша участь в основній сітці на турнірі рівня АТР. Цього сезону він також вперше зіграв в основі турніру Grand Slam – на Australian Open-2023.

Нагадаємо, український тенісист Віталій Сачко не потиснув руку росіянину після перемоги над ним на турнірі в Німеччині. 25-річний українець розібрався із суперником із країни-агресорки, який виступав під нейтральним прапором, за два сети – 6:4, 6:3.

Упродовж зустрічі Сачко виконав п'ять ейсів, припустився двох подвійних помилок, зробив шість брейків і програв три гейми на своїй подачі.

Після перемоги українець потиснув руку рефері, а ось росіянина проігнорував, хоча традиційно тенісисти обмінюються рукостисканнями після завершення гри.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, у школах Мелітополя окупанти змушують дітей писати листи російським солдатам. Для “патріотичного виховання” окупанти відкрили близько 10 молодіжних організацій та змушують школярів й студентів вступити в одну із них.

Головне