Переплив Дністер, щоб потрапити на побачення до українки

Переплив Дністер, щоб потрапити на побачення до українки

Мешканець Молодови вирішив незаконно перетнути кордон з Україною, щоб побачитися з жінкою, на березі річки його затримали прикордонники. Про це повідомили в Державній прикордонній службі.

Молдаванин, якому заборонено в’їзд в Україну на п'ять років, знайшов вихід з ситуації. Він не став чекати, коли мине термін заборони, а вирішив плисти Дністром. На березі його чекала не кохана, прикордонний наряд.

“Тепер іноземцю доведеться відповідати перед законом за ст. 204-1 "Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України" КУпАП та за ст. 203-1 "Невиконання рішення про заборону в’їзду в Україну" КУпАП. Відтак йому продовжили термін заборони в’їзду в Україну ще на десять років”, – повідомили прикордонники.

Тепер заборона вʼїзду в Україну для нього десять років.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський вважає, що "Путін аплодуватиме стоячи", якщо на Саміті миру в Швейцарію не приїде президент США Джо Байден. Про це повідомив президент України Володимир Зеленський під час пресконференції в Брюсселі.

Як писали "Ми-Україна" раніше, Нідерланди спільно з іншими країнами, що володіють системою ППО Patriot, хочуть зібрати і передати Україні цю систему в короткостроковій перспективі. Про це повідомляє пресслужба Міністерства оборони Нідерландів.

 

Головне