Переможець Олімпійських ігор Олександр Хижняк повернувся в Україну (фото)

Переможець Олімпійських ігор Олександр Хижняк повернувся в Україну (фото)

Український боксер-прикордонник Олександр Хижняк повернувся в Україну після здобуття золотої медалі на Олімпійських іграх у Парижі.

"Олімпійця" урочисто зустріли на залізничному вокзалі Києва. Крім чиновників від спорту та прикордонників-побратимів привітати переможця Олімпіади-2024 також приїхала його родина - шестимісячний малюк та дружина.

"Боксеру Олександру Хижняку, який на Олімпійських іграх у Парижі здобув Україні золоту медаль, влаштували урочисту зустріч на залізничному вокзалі Києва. Окрім чиновників від спорту та прикордонників-побратимів, спортсмена зустрічала й дружина із шестимісячним сином", - повідомили у Державній прикордонній службі України.

Після прибуття в Україну Хижняк наголосив - свою перемогу на Олімпійських іграх він присвячує своїй країні та її громадянам. Також спортсмен подякував українцям за підтримку і наголосив - Україна непереможна.

Як повідомляли Ми-Україна, український греко-римський борець Жан Беленюк, зізнався, що Олімпіада в Парижі, ймовірно, стане його останнім турніром у кар’єрі. Він планує завершити спортивну кар'єру і продовжити роботу в парламенті.

Головне