Пентагон прогнозує "глухий кут" у війні між Україною та росією

Пентагон прогнозує

Для проведення масштабних наступальних операцій Україні та Росії не вистачає необхідної кількості військових ресурсів. У США вважають, що обидві сторони можуть "от-от" опинитися у "глухому куті". Про це йдеться з посиланням на видання Bloomberg.

У відомстві вважають, що Україна, попри підтримку США, не має достатньо боєприпасів для масштабного контрнаступу. За оцінками Пентагону, Україна продовжує відчувати брак боєприпасів.

Росія ж застосовує стратегію виснаження, але також не здатна на значне просування. Прогнозується, що така ситуація триватиме щонайменше півроку.

Українські сили залишаються боєздатними, але не зможуть розпочати широкомасштабний контрнаступ. У США припускають, що така ситуація триватиме принаймні ще півроку.

Нагадаємо, окупанти атакували Вінницьку область ударними дронами типу "Шахед". Уламки збитих безпілотників пошкодили цивільну інфраструктуру та житлові будинки. Про це повідомляє перша заступниця начальника Вінницької обласної військової адміністрації Наталя Заболотна.

Як писали "Ми-Україна" раніше, передвиборча кампанія Камали Гарріс зібрала близько 500 мільйон доларів з моменту її вступу в президентські перегони 21 липня. Про це повідомляє Reuters.

 

Головне