Павлушко: У Чорному морі є десятки цілей противника, які ми можемо атакувати

Павлушко: У Чорному морі є десятки цілей противника, які ми можемо атакувати

У Чорному морі є десятки російських цілей, які постійно займаються постачанням для армії росії. Про це заявив аналітик міжнародної розвідувальної спільноти InformNapalm Антон Павлушко.

"Ми атакували танкер, який працював на військовий флот РФ. Хоча цей танкер належав приватній фірмі й формально це цивільне судно, але за допомогою нього відбувалось постачання для російського військового угруповання у Сирії. До того ж цей танкер атакували в українських морських водах. Тобто ми мали повне право знищити це судно", - розповів він. 

Павлушко зазначив, що Україна має повне право знищувати судна, які працюють на армію російької федерації.

"Я думаю, що наше військове командування дуже обережно обирає цілі для знищення. Ми не атакували танкер з нафтою якоїсь іншої країни. Все було зроблено так, щоб виникало менше запитань до України. Зараз в Чорному морі вистачає російських цілей, які постійно займаються постачанням для армії РФ, або везуть крадене українське зерно. Їх десятки й можна їх атакувати. Ніхто навіть не буде ставити питань, адже всі розуміють як Росія використовує ці кораблі", - наголосив аналітик.

Нагадаємо, що в Україні суд арештував риболовецьке судно “Бухта Соколовская” російського олігарха Олександра Верховського, який перебуває під санкціями.

Як повідомляли “Ми-Україна”, Іран примусово захопив корабель з паливом у міжнародних водах Перської затоки. В операції з захоплення корабля взяв участь Корпус вартових ісламської революції (КВІР). 

Головне