Патрульні Одещини врятували кішку Асю, яка сховалась під капотом авто

Патрульні Одещини врятували кішку Асю, яка сховалась під капотом авто

В Одесі патрульні поліцейські врятували кішку Асю, яка втекла від 10-річної дівчинки і сховалась під капотом автомобіля.

Про це повідомила пресслужба патрульної поліції України на сторінці у Facebook.

"Ало! Поліція? Моя киця Ася втекла і сховалася під машиною, я не можу її дістати, можете допомогти?", - повідомила диспетчеру поліції 10-річна дівчинка.

На допомогу дівчинці та її улюбленцю виїхали два інспектори - Максим Унгурян та Дмитро Іванченко. Маленька заявниця зустріла правоохоронців, а також вказала на автомобіль, під який і сховалася її кішка. Поліція з'ясувала, що налякана тварина залізла під капот і сховалась під двигуном автівки.

Таким чином патрульні поліцейська встановили власника автомобіля. Він прибув на місце і відчинив капот автівки, де ховалася кішка. Спільними зусиллями правоохоронці змогли дістати Асю з-під двигуна.

Тож врятувати кішку вдалось, після чого її передали у руки власниці. Разом їх супроводили додому.

"Пишаємося дитиною, яка точно знає, що ми поряд і завжди готові прийти на допомогу", - йдеться в дописі патрульної поліції.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, українські медики у Львові в Центрі дитячої медицини на базі лікарні "Охматдит" прооперували малюка з рідкісним синдромом, через який він мав язик у п'ять разів довший за звичайний. Хірурги вкоротили немовляті язика. Загалом в Україні є всього дві дитини з таким синдромом.

Головне