Пасажирський літак розбився в аеропорту Катманду: вижив лише капітан судна (відео)

Пасажирський літак розбився в аеропорту Катманду: вижив лише капітан судна (відео)

У міжнародному аеропорту Трибхуван у непальському Катманду 24 липня сталася авіакатастрофа. Літак авіакомпанії Saurya Airlines, що прямував до Покхари, зазнав аварії під час зльоту.

За словами представника аеропорту Субаша Джа, на борту перебувало 19 осіб, включаючи членів екіпажу. На жаль, 18 з них загинули.

Очевидці описують драматичний перебіг подій: літак злітав з південного кінця смуги і раптово перекинувся, зачепивши землю кінчиком крила. Одразу після цього повітряне судно спалахнуло і впало в ущелину на східній стороні злітно-посадкової смуги, між ангаром Buddha Air та радіолокаційною станцією.

Єдиним, хто вижив у цій катастрофі, став капітан М.Р. Шакья, якого терміново доставили до лікарні. Його стан наразі невідомий.

На місці аварії проводяться масштабні рятувальні роботи за участю поліції та пожежних служб. Густі клуби диму, що видніються з аеропорту, свідчать про масштаби трагедії.

Як писав "Ми-Україна", раніше цього місяця пасажирський літак Sukhoi Superjet 100 розбився під час тестового польоту в районі міста Коломна, Московська область.

Головне