Партизани в Маріуполі та районі знищили декілька сотень окупантів за літо

Партизани в Маріуполі та районі знищили декілька сотень окупантів за літо

Сил спротиву у Маріуполі працювали не покладаючи рук упродовж усього літа, щоб забезпечити окупантам "пекельне Українське літо". За словами радника мера Маріуполя Петра Андрющенка, російські ЗМІ та пабліки підтвердили ліквідацію 21 росіянина. Зокрема і шляхом отруєння.

"Якщо додати до рахунку загиблих та поранених у двократній бавовні в Юр’ївці, то загальний рахунок “хороших” росіян піде на декілька сотень", - додав Андрющенко

Як відомо, минулого місяця російські загарбники взялися терміново почали будувати нову лінію оборони у Нікольському районі Маріуполя. Також вони почали активне окопування в районі лісів у Федорівському та Нікольському районах.

Андрющенко раніше розповідав, що Маріуполь після визволення Україні доведеться відбудовувати майже з нуля.

"Ми розуміємо, що те, що вони ремонтують, то це в ніякі ворота не лізе. Це неякісно, несмак, паплюження нашого міста з одного боку. З іншого боку – ми ще не деокупували Маріуполь і бачимо, як вони готуються його захищати. Я скажу суб’єктивну думку, скоріше за все нам прийдеться його відбудовувати майже з нуля. Відбудуємо, головне – повернутись додому", - заявив він.

Як писав "Ми-Україна" раніше, з початку повномасштабного вторгнення російські окупанти вбили в Україні 503 дитини, ще понад 1 100 дітей постраждали

Головне