Партизани знайшли в росії новий завод з виробництва ракет

Партизани знайшли в росії новий завод з виробництва ракет

Партизани розкрили інформацію про виявлене виробництво ракет у Челябінську та дізналися координати цього об'єкта.

Цю інформацію розмістила партизанська група "Атеш" у Telegram.

Їх агенти повідомили, що на Челябінському ковальсько-пресовому заводі розпочалося виробництво ракет різних типів

За даними групи "Атеш", цей завод стрімко розширюється, будуються нові цехи, і триває активний набір працівників. За останніми даними, кількість персоналу збільшилася з 10 до 17 тисяч осіб.

Партизани також надали координати цього підприємства: 55.118556370558025, 61.5045004989165.

photo_2023-10-29_11-44-04.jpg (261 KB)

Нагадаємо, Білорусь може розгорнути виробництво дронів і постачати їх росії, адже і раніше мала базу для виготовлення такого озброєння на своїй території.

"Раніше Білорусь також мала непогану базу технічну для виготовлення дронів. Тут йдеться, в першу чергу, для прикриття – для своєї армії, але реально Лукашенко буде виготовляти дрони для російської армії. Це те, до чого треба готуватися", - наголосив міжнародний оглядач білоруськомовного каналу Belsat TV Сергій Пелеса.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, російські окупаційні війська в ніч на 29 жовтня здійснили масовану атаку Херсонської області, скинувши 32 керовані авіабомби.

За інформацією Херсонської обласної влади, протягом останньої доби було зафіксовано 63 обстріли. Російська авіація використовувала 28 керованих бомб, які вибухнули в районах Бериславського та Херсонського. П'ятеро цивільних отримали поранення.

Головне