Партизани в Бердянську підірвали авто з чотирма російськими фсбшниками

Партизани в Бердянську підірвали авто з чотирма російськими фсбшниками

Український опір в окупованому Бердянську Запорізької області 23 жовтня підірвав автомобіль, в якому перебували четверо представників російської Федеральної служби безпеки (ФСБ).

Про це повідомляє Головне управління розвідки.

Партизани провели цю "акцію помсти" на вулиці Мічуріна поблизу готелю Jasmin Guest-House, де знаходилися представники ФСБ.

Серед ліквідованих загарбнриків був російський військовий злочинець, який винищував місцевих громадян України і вчиняв жорстокі катування.

Після вибуху гауляйтер (керівник окупованих територій) Запорізької області тимчасово ввів комендантську годину з 21:00 до 05:00. Російські спецслужби негайно залишили готель, перейшовши в інше сховище.

photo_2023-10-26_10-06-48.jpg (117 KB)

Нагадаємо, у Криму через постійні диверсії окупанти посилюють захист залізниці.

У русі АТЕШ розповіли, що останніми днями надійшли відомості про додаткові заходи безпеки, які були введені окупантами в низці міст і пунктів: Джанкой, Керч, Феодосія і Сімферополь.

За даними АТЕШ, окупанти мобілізують додатковий особовий склад для супроводу вантажів і пасажирських поїздів.

Сили з оперативного управління спрямовані на посилення заходів безпеки, і навіть у технічному секторі встановлено постійне чергування оперативників. На станції Сімферополь також запровадили посилений режим несення служби, з особливою увагою до контролю фото та відеозаписів.

У русі розповіли, що ситуація загострилася через постійні диверсії.

Як писав "Ми-Україна" раніше, окупанти перевіряють телефони дітей на наявність українських додатків.

Головне