Партизани у Мелітополі підірвали окупантів разом з технікою, - ГУР

Партизани у Мелітополі підірвали окупантів разом з технікою, - ГУР

У тимчасово окупованому Мелітополі Запорізької області партизани підірвали росіян разом з технікою. Уражено ворожий автомобіль та четверо загарбників. Про це повідомили в Головному управлінні розвідки Міноборони України.

Українські розвідники повідомили, що це сталося 14 січня на вулиці Гоголя у Мелітополі. Там пролунав потужний вибух. З’ясувалося, що сили українського опору ліквідували автомобіль російських загарбників УАЗ "Patriot", у якому зазнали уражень четверо окупантів.

Точна кількість безповоротних і санітарних втрат ворога уточнюється.

Нагадаємо, в Одеській області рятувальники і співробітники поліції знайшли зниклих у катакомбах дітей. Про це повідомили у пресслужбі ГУ НП України в Одеській області. 

Батьки звернулись в поліції за допомогою і розповіли, що троє дівчат та один хлопець наперодні пішли у нерубайські катакомби, але не повернулися. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, цього зимового сезону окупанти запускають ракети по Україні не для атак на енергетику, їхня ціль оборонно-промисловий комплекс. Про це повідомив представник Головного управління розвідки Міноборони Вадим Скібіцький.

Головне