Партизани підтвердили ураження командного пункту та комплексу С-400 в Джанкої

Партизани підтвердили ураження командного пункту та комплексу С-400 в Джанкої

Партизанський рух "Атеш" стверджує, що низка ударів, яких було завдано в ніч на 17 квітня на території Джанкойського аеродрому, була успішною. Про це повідомили у "Атеш".

Представники руху "Атеш" підтвердили детонацію на об'єкті. Також вони зазначили, що новітній комплекс С-400 був уражений "з вибухом пускової установки та серйозними пошкодженнями інших машин комплексу".

"Окупанти вірили у свій новітній комплекс ППО настільки, що розміщували склади з ракетами безпосередньо біля пускової установки. Зафіксовано серйозне ураження в районі командного пункту 5 зенітного ракетного дивізіону 18 зенітного ракетного полку 31 дивізії ППО 4 армії ВКС ЗСРФ, повідомляють наші агенти з підрозділу ППО", - додали партизани.

Нагадаємо, уряд Німеччини звернувся до партнерів по НАТО та ЄС, а також до третіх країн, з ініціативою щодо пошуку додаткових систем ППО для України. Про це повідомило видання Tagesschau.

Як писали "Ми-Україна" раніше, засідання Ради Україна-НАТО за запитом президента Володимира Зеленського відбудеться у п’ятницю, 19 квітня. Про це оголосив генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг.

Головне