Партизан провів диверсію у Ростові: пошкоджено залізницю, що веде до Маріуполя

Партизан провів диверсію у Ростові: пошкоджено залізницю, що веде до Маріуполя

Агент руху “АТЕШ” здійснив диверсію на залізниці у Ростові-на-Дону. Була пошкоджена релейна шафа на лінії, що сполучає Ростов з тимчасово окупованим Маріуполем. Про це партизанський рух повідомив у себе в Telegram.

Як зазначають в “АТЕШ”, ця залізнична гілка є надзвичайно важливою для російських окупантів. Залізниця використовується для перевезення особового складу та техніки між різними частинами Південного військового округу рф. Також залізниця веде до порту Маріуполя.

“Такі диверсії не дозволяють окупантам розслабитися, нагадуючи, що вони повинні нести відповідальність за свої дії, навіть на території росії”, - йдеться у повідомленні.

Раніше партизанський рух “АТЕШ” провів диверсійні операції у місті Клин Московської області, знищивши станції супутникового зв'язку Р-441 “Злива”. Станції знаходилися на території 584-го гвардійського зенітного ракетного полку (в/ч 62845).

Нагадаємо, телемарафон "Єдині новини" разом з колегами із медіасфери розпочинають масштабний збір коштів на ударні морські дрони MAGURA V5 ГУР МО.

Реквізити для поповнення банки "MAGURи для ГУРу":

Отримувач: Подолянчук Діана Станіславівна

IBAN: UA613220010000026201345832856

ІПН/ЄДРПОУ: 3413801086

Mono: https://send.monobank.ua/jar/7dFh8mmuXf 

Як писали "Ми-Україна" раніше, російські окупанти намагаються "забарикадувати" Керченську протоку. Для цього вони використовують баржі, зазначив речник  Військово-морських сил ЗСУ Дмитро Плетенчук.

Головне