Парламент не йде на канікули, — голова ВРУ

Парламент не йде на канікули, — голова ВРУ

Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук заявив, що парламент не йде на жодні канікули. Наразі депутати займатимуться іншими видами діяльності, зокрема законопроєктом про заборону діяльності УПЦ МП в Україні. Про це повідомив Стефанчук у соцмережах.

"Широко розтиражована заява про те, що нібито Верховна Рада пішла на канікули, – не відповідає дійсності", — зазначив голова Верховної Ради Руслан Стефанчук.

Він додав, що робота у сесійній залі не є єдиним видом діяльності народних депутатів України.

"Кожен із них працює у комітетах, у тимчасових спеціальних, тимчасових слідчих комісіях, здійснюють інші заходи парламентського контролю, займаються міжпарламентською діяльністю", — зазначив Стефанчук.

Стефанчук наголосив, що з 24 лютого 2022 року український парламент працює у режимі єдиного засідання.

Нагадаємо, уряд Латвії у вівторок схвалив нову поставку гуманітарної допомоги Україні. За інформацією Міністерства охорони здоров'я Латвії, цей вантаж містить медичне обладнання та матеріали, підібрані відповідно до запитів української сторони. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, після планового ремонту, який завершили раніше строку, до енергосистеми підключено один з атомних блоків. Про це повідомила пресслужба Міненерго.

Головне