Парамедикиня Пташка припиняє службу в 59 бригаді

Парамедикиня Пташка припиняє службу в 59 бригаді

Парамедикиня-доброволиця Катерина (Пташка) Поліщук, яка боронила "Азовсталь" у Маріуполі, заявила про "припинення співпраці" із 59 окремою мотопіхотною бригадою, у якій вона служила. Про це вона повідомила в Instagram.

Вона зазначила, що була "змушена припинити співпрацю" з 59-ю ОМПБр "через ряд непоборних обставин".

"Іноді стає боляче. І все те, що ти будуєш — розсипається зі швидкістю світла. Так буває. І якщо йде під три чорти щось, то воно обовʼязково потягне з собою решту аспектів життя. Я впевнена, що ти точно знаєш це відчуття. І я в цьому не самотня", — написала вона.

Поліщук пообіцяла "повернутися незабаром", але наголосила, що зараз їй "потрібна тиша".

"Нехай це буде заслужена відпустка, самоізоляція чи як ви самі це назвете. Я повернусь незабаром. Але поки мені потрібна тиша", — наголосила вона.

Нагадаємо, координатор зі стратегічних комунікацій у Раді національної безпеки Білого дому Джон Кірбі заявив на брифінгу в понеділок, що для вступу в НАТО Україна повинна виграти війну проти рф.

Як писали "Ми-Україна" раніше, українська акторка Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки Марія Агапітова оголосила про своє приєднання до лав Збройних сил України.

Головне