Парад пожеж у рф: палають одразу два важливих стратегічних об’єкти (відео)

Парад пожеж у рф: палають одразу два важливих стратегічних об’єкти (відео)

У росії триває марафон пожеж на важливих об'єктах. Так, у четвер, 7 березня, у рф сталось одразу дві пожежі, одна - у танковому училищі в Казані, друга - на потужностях заводу "Сєвєрсталь" у Череповці Вологодської області.

Пожежа у танковому училищі в Казані 

РосЗМІ спочатку повідомили про "задимленні" на об'єкті внаслідок пожежі в одному з корпусів. Згодом очевидці опублікували в мережі відео, судячи з якого вогонь охопив казарми училища. Полум'я, судячи з оприлюднених кадрів, перекинулось з другого поверху на покрівлі. 

Медіа заявили, що пожежникам вдалось локалізувати пожежу на площі 120 квадратів. За їхніми даними, минулось без травмованих чи загиблих. За офіційною версію, займання сталось через несправну проводку.

Вибух на металургійному комбінаті у Череповці

На додачу, неспокійно сьогодні і в російському Череповці. На місцевому металургійному комбінаті "Сєвєрсталі" ранці стався гучних вибух. У компанії назвали це "технологічним інцидентом у доменному виробництві". 

"Постраждалих немає. Один із агрегатів виведений у запланований раніше ремонт. Причини інциденту з'ясовуються", - вказано у дописі "Сєвєсталі".

Нагадаємо, напередодні, 6 березня, невідомі безпілотники атакували Михайлівський ГЗК ім. А.В. Варичів у російському Курську. Там спалахнув склад із пальним.

Як писав "Ми-Україна" раніше, того ж дня у рф стався потужний вибух на Шагонарській ТЕЦ у республіці Тува. Внаслідок вибуху постраждали щонайменше 18 осіб. Внаслідок надзвичайної події на енергооб'єкті без опалення залишилося місто Шагонар, де нині спостерігається 16-градусний мороз.
 

Головне