Палили автомобілі військових на "замовлення" ворога: на Львівщині затримано двох осіб

Палили автомобілі військових на

Поліція затримала у Львові двох чоловіків, які палили автомобілі військових на замовлення. Про це повідомила пресслужба Нацполіції.

Під час обшуків у затриманих слідчі виявили мобільні телефони, які вони використовували для спілкування з куратором та розпалюючі суміші, підготовлені для вчинення наступних злочинів.

Їм повідомили про підозру за ч. 1 ст. 114-1 (Перешкоджання законній діяльності ЗСУ та інших військових формувань) ККУ, - розповів перший заступник начальника Департамента патрульної поліції Олексій Білошицький.

"У Львові... спільно з ГУНП у Львівській області затримали по гарячих слідах двох осіб, які палили автомобілі військових на "замовлення", - йдеться в повідомленні.

Служба безпеки вже має достатньо доказів їхніх дій. 

Нагадаємо, у Херсонській області функціонує транспортне сполучення з ключовими містами, незважаючи на складну безпекову ситуацію. Хоча деякі дороги, зокрема Бериславська траса, залишаються закритими через високий рівень небезпеки, інші маршрути продовжують діяти. Про це у ефірі "Ми-Україна" повідомив Олександр Толоконніков, речник Херсонської обласної військової адміністрації.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російські окупанти, які потрапляють у полон, демонструють дуже різний рівень підготовки, повідомив командир підрозділу “Терра” 3 ОШБр Микола Волохов в ефірі “Ми-Україна”.

Головне