Палата представників США терміново розгляне допомогу Ізраїлю

Палата представників США терміново розгляне допомогу Ізраїлю

У зв'язку з нападом Ірану на Ізраїль наступного тижня Палата представників США перегляне проєкт закону про надання допомоги Ізраїлю.

Про це повідомив лідер республіканців у Палаті представників США Стів Скаліс у мережі Х. 

Наразі невідомо, чи стосується цей проєкт саме пакету допомоги, який поєднує фінансування Ізраїлю з допомогою Україні та Тайваню. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іран атакував Ізраїль сотнями дронів та ракет: що відбувається на Близькому Сході

Він заявив, що відповідь на невиправдану атаку Ірану на Ізраїль змусила обидві партії вимагати негайного розгляду допомоги Ізраїлю. 

"У світлі невиправданої атаки Ірану на Ізраїль наступного тижня Палата представників змінить свій раніше оголошений графік законодавчої роботи, щоб натомість розглянути законодавство, яке підтримує нашого союзника – Ізраїль – і притягує до відповідальності Іран та його ставлеників-терористів", - заявив Скаліс.

Проте він не уточнив, який саме документ буде розглядатися Палатою, і чи йдеться про пакет допомоги, який включає допомогу Україні.

"Детальніше про законодавчі питання, які розглядатимуться, буде повідомлено згодом", – додав Скаліс.

Доєднуйтесь до збору, на БпЛА "Сич" для підрозділів ГУР МОУ:

Посилання на банку:

https://send.monobank.ua/jar/35fgFkrftr

Номер картки банки:

5375 4112 1361 1622

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, Головнокомандувач СУ Сирський висловив свою вдячність українським захисникам і захисницям, які навесні 2014 року вступили до складу підрозділів Сил безпеки і оборони для захисту Батьківщини від російських терористів та агресорів.

Головне