Падіння уламків на Осокорках: в РДА розповіли про наслідки

Падіння уламків на Осокорках: в РДА розповіли про наслідки

В результаті ракетної атаки по Києву 25 березня уламки впали в п'яти районах міста, зокрема і у Дарницькому. Рештки ворожого снаряду пошкодили приватний житловий будинок у мікрорайоні Осокорки, розповів в ефірі марафону "Єдині новини"  керівник Дарницької районної адміністрації Микола Калашник.

"На щастя, постраждалих немає. Власник житла знаходився в підвальному приміщенні - чоловік, жінка та їхня онука. Уламки пошкодили допоміжне приміщення біля житлового будинку, сам будинок вцілів. Зараз працює слідчо-оперативна група, працюють співробітники ДСНС. Щоб не було пожежі, вони відпрацьовують залиття цього елемента ракети. І ще на одній вулиці ще один елемент впав на дорогу, також без постраждалих і руйнувань майна", - розповів він з місця подій.

Нині власникам надаються консультації стосовно отримання відшкодування за програмою єВідновлення та муніципальної програмою щодо виплати матеріальної допомоги.

Нагадаємо, в Подільському районі сталось влучання у триповерхову будівлю спортивної зали. На цю годину відомо про п'ятьох травмованих, під завалами потенційно можуть знаходитися люди. Рятувальники розбирають завали, обстежують всі приміщення та прилеглі будинки на наявність постраждалих.

Як писав "Ми-Україна" раніше, російське окупаційне військо 25 березня 10.30 здійснило чергову ракетну атаку на Київ - третю за останні п'ять днів. Для удару ворог застосував балістичне озброєння, випустивши дві ракети. ППО впоралось з повітряним нападом на 100%, падіння уламків зафіксовані в Печерському, Солом'янському, Дніпровському, Голосіївському та Дарницькому районах міста.

 

Головне