Отара овець вночі незаконно перетнула українсько-польський кордон

Отара овець вночі незаконно перетнула українсько-польський кордон

Вночі отара овець незаконно перетнула український кордон в районі пункту пропуску "Корчова — Краківець". 

Радари сповістили про наближення фігур до кордону, а після його перетину тварини підняли по тривозі польських прикордонників.

Поляки кажуть, що це - отара "рецидивістів", адже вони вже перетинали кордон два тижні тому.

Тварини підняли по тривозі прикордонників Бещадського відділу Прикордонної служби Польщі. Радари сповістили про наближення фігур до лінії кордону, а потім тварини перетнули кордон і почали пастися.

Система моніторингу кордону визначає багато подій, у тому числі й ті, які гідні найкращих натурних постановок. Причина цьому — природна міграція тварин, що живуть у регіоні, не знає кордонів. Офіцери у формі бачать, серед іншого, ведмедів, орлів, борсуків, стада оленів і зграї вовків.

Нагадаємо, росія щомісяця набирає до армії близько 30 тисяч нових солдатів, це дозволяє їй покривати втрати та продовжувати війну проти України. Про це повідомили у Міністерстві оборони Британії.

Як йдеться у зведенні, росія має кількісну перевагу у техніці та боєприпасах. А набираючи тисячі солдатів кожен місяць, швидше за все, може продовжувати зазнавати втрат та продовжувати атаки.

Як писали "Ми-Україна" раніше, прикордонники підняли український прапор над трьома селами Харківської області на кордоні з рф. Про це повідомила Держприкордонслужба.

Йдеться про Шабельне, Піщане та Дегтярне, - повідомили в ДПСУ та показали відео.

Головне