ОСУВ "Хортиця": Окупанти намагаються розвинути наступ на Покровськ, Мирноград та Селидове

ОСУВ

Російські війська намагається розвинути наступ на Покровськ, Мирноград та Селидове Донецької області. Про це повідомив  речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин.

За його словами, Покровський напрямок залишається одним із найгарячіших на фронті.

"Основні зусилля російських військ зосереджуються певно на намаганні такому, щоб прорвати нашу оборону і розвинути наступ в напрямку населених пунктів Покровськ, Мирноград та Селидове. Адже в районі Нетайлове ситуація характеризується високою активністю ворога", - зазначив Волошин.

Він додав, що росіяни намагаються вийти до великих населених пунктів Курахове та Покровськ, щоб розвинути наступ західніше від Авдіївки та Мар'їнки.

"Ну і звісно після Очеретиного вони якраз рвуться до магістралі Покровськ - Костянтинівка. Можливо, у них є така мета захопити Покровськ та життєво важливу трасу якраз на Костянтинівку", - наголосив речник.

Нагадаємо, що останнім часом окупанти лізуть колонами на Часів Яр, застосовуючи велику кількість бронетехніки, але ці спроби ворога безуспішні. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, за минулу добу на російсько-українському фронті Сили оборони відмінусували ще 1290 російських окупантів та десятки одиниць ворожої техніки.

Головне