Основний бойовий склад армії рф - мешканці Кавказу та Бурятії

Основний бойовий склад армії рф - мешканці Кавказу та Бурятії

Основний бойовий склад армії російської федерації - це мешканці Кавказу та Бурятії. Про це повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор.

Відповідну заяву він зробив в ефірі національного марафону "Єдині новини" на телеканалі "Ми-Україна".

"Якраз бригади з таким наповненням до нас і прийшли. І ті блага, які були в наших людей, викликають великий подив у цих бійців. Вони намагаються будь-якою ціною віджати квартиру, заселитись", - розповів очільник ОВА.

Нагадаємо, на тимчасово окупованій Луганщині російські військові розмістили підрозділ “Ахмат” на території колишньої міської поліклініки.

“У місті Лисичанськ Луганської області, противник обладнав територію колишньої міської поліклініки для розміщення особового складу та командування підрозділу “Ахмат”, – йдеться в повідомленні Генштабу.

Відомо, що для розміщення своїх військ окупанти переобладнали території баз відпочинку в населених пунктах Ялта, Юр’ївка та Урзуф на Донеччині.

Також на тимчасово окупованій Луганщині за неявку до так званого “військкомату” російські окупанти відбирають водійське посвідчення. Такі нововведення почали діяти з 11 липня.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, СБУ повідомила про підозру ще 11 російським окупантам. Вони розстрілювали автомобілі з мирними жителями під час окупації Бучі на початку повномасштабного вторгнення рф. Як зазначається, підозрюваними у злочинах виявились військовослужбовці 1-го взводу 37-ї окремої мотострілкової бригади 36-ї загальновійськової армії зс рф (м. Кяхта, республіка Бурятія).

Під час захоплення селища Мотижин Бучанського району вони проводили “каральні заходи” на території населеного пункту. 

Головне