Орбан обговорив із Трампом свою "миротворчу місію" щодо України

Орбан обговорив із Трампом свою

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан зустрівся з колишнім президентом Сполучених Штатів Америки Дональдом Трампом та обговорив свої "мирні ініціативи" щодо завершення війни в Україні. Про це він повідомив на своїй сторінці в соцмережі Х.

"Мирна місія 5.0 Для мене було честю відвідати президента Дональда Трампа сьогодні у Мар-а-Лаго. Ми обговорили шляхи досягнення миру. Добра новина дня: він вирішить цю проблему", - написав Орбан.

Трамп подякував угорському прем'єр-міністру за зустріч і додав: "Мир має настати якнайшвидше. Занадто багато людей загинуло у війні, яка не мала розпочатися".

Відомо, що після візиту до Києва Віктор Орбан відвідав Москву і Пекін, де намагався обговорювати "мирні ініціативи" щодо завершення війни в Україні.

Нагадаємо, що прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан планує зустрітися з експрезидентом США Дональдом Трампом у Флориді 11 липня. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, після поїздок в Україну та росію прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан прибув до Пекіна з візитом, який він назвав "Миротворча місія 3.0".

Головне