Орбан не вплине на євроінтеграцію України, але створить інформаційні приводи, - Подоляк

Орбан не вплине на євроінтеграцію України, але створить інформаційні приводи, - Подоляк

Орбан не вплине на євроінтеграцію України, але створить інформаційні приводи. Про це у ефірі "Єдиного марафону" на каналі "Ми-Україна" повідомив радник керівника ОП Михайло Подоляк.

Таким чином радник керівника ОП Михайло Подоляк прокоментував слова угорського премʼєра про "75 можливостей заблокувати вступ України до ЄС".

"Дивно, що він не розуміє наше право захищати свої земли. Якби в Угорщини була така ситуація, було б незрозуміло, якби хтось з ЄС сказав, що не буде допомагати", – заявив Подоляк.

Нагадаємо, перешкод про, які заявив прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан до процесу вступу України у Європейський Союз немає, нашій державі потрібно продовжувати робити свою роботу.

Про це в ефірі національного телемарафону "Єдині новини" на каналі "Ми-Україна" розповів заступник керівника Офісу президента Ігор Жовква.

Як писали "Ми-Україна" раніше, назвали три способи, як планується обійти блокування Орбаном виділення 50 млрд євро допомоги Україні. Про це у ефірі "Єдиного марафону" на каналі "Ми-Україна" повідомив заступник керівника ОП Ігоря Жовкви. 

За словами заступника керівника ОП Ігоря Жовкви, лідери країн ЄС відклали це питання до січня, але хвилюватися не треба.

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.