Операція на Курщині змусила росіян використовувати значну кількість боєприпасів по своїй території

Операція на Курщині змусила росіян використовувати значну кількість боєприпасів по своїй території

Російські війська витрачають більше боєприпасів на своїй території через операцію на Курщині. Про це у ефірі "Ми-Україна" повідомив речник ОТУ "Сіверськ" Вадим Мисник.

За його словами, протягом останніх двох діб російські сили використали значно більше керованих авіаційних бомб (КАБів) на території Курської області, яка контролюється Силами оборони України, ніж на території Сумської області України.

"Позаминулої доби ворог скинув 17 КАБів по Сумській області, а по території Курської області - 21 КАБ. За минулу добу це співвідношення становило 13 проти 31", - зазначив Мисник.

Речник ОТУ "Сіверськ" підкреслив, що ці цифри демонструють, як перенесення бойових дій на територію Росії впливає на використання боєприпасів противником.

Нагадаємо, внаслідок ворожої атаки по Харкову в лікарнях перебувають восьмеро постраждалих, серед них двоє людей знаходяться в тяжкому стані. Про це в ефірі "Ми-Україна" повідомив директора департаменту цивільного захисту Харківської обласної адіміністрації Іван Сокола. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, вранці 22 вересня Херсон знову опинився під прицілом російських окупантів. Про це повідомляє голова Херсонської обласної військової адміністрації Роман Мрочка.

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.