Ольга Харлан вийшла в 1/4 фіналу Олімпійських ігор

Ольга Харлан вийшла в 1/4 фіналу Олімпійських ігор

Титулована українська фехтувальниця Ольга Харлан продовжила переможну ходу на Олімпійських Іграх-2024, у матчі 1/8 фіналу вона здолала принципову суперницю – Анну Башту. 

Українська шаблістка в 1/8 здолала опонентку з Азербайджану Анну Башту, яка до 2019 виступала під російським прапором.

Сутичка пройшла повністю під контролем українки і завершилася з рахунком 15:6. Ольга пройшла до чвертьфіналу Олімпіади, де буде фехтувати з однією з угорських фехтувальниць. 

Ольга Харлан є олімпійською чемпіонкою Пекіна-2008 (командний турнір), а також бронзовою призеркою Лондона-2012 та Ріо-2016 (індивідуальні змагання). Крім того, в українки є срібна медаль командного турніру в Ріо-2016.

Нагадаємо, український екіпаж у складі Станіслава Ковальова та Ігоря Хмари успішно подолав втішні заїзди у змаганнях з академічного веслування на Паризькій Олімпіаді. Спортсмени вибороли право виступити у півфіналі у класі легкої парної двійки.

Як писали "Ми-Україна" раніше, на Олімпійських іграх 2024 року українська спортсменка Дар'я Білодід, яка виступає у дзюдо, завершила свій виступ на етапі 1/8 фіналу, раніше на цих же змаганнях вона здобула перемогу, завершивши сутичку всього за 5 секунд.

Головне