Харлан розповіла про своє спілкування з росіянами: Не звертаю уваги

Харлан розповіла про своє спілкування з росіянами: Не звертаю уваги

Українська фехтувальниця Ольга Харлан зізналася, що після повномасштабного вторгнення росії вона не спілкується ні з ким з росії. Про це вона розповіла в ефірі національного телемарафону "Єдині новини" на каналі "Ми-Україна".

"Можу сказати, що це дві людини із всіх, кого я знаю, хто з тієї країни. Одна людина написала мені в перший день, коли почалося повномасштабне вторгнення, а з іншою людиною я підтримувала зв’язок, але зараз вже ні. Я розумію, що цей випадок показує, що вони стоять за свою країну та своїх спортсменів", - зазначила олімпійська чемпіонка.

Також вона додала, що на змаганнях не звертає увагу на росіян.

"Як вони себе поводять на змаганнях. Насамперед я на них не звертаю уваги, вони там десь ходять, я не знаю де", - заявила спортсменка.

Крім того вона зізналася, що була здивована інформацією про брата-військового Анни Смірнової, якій вона відмовилася потиснути руку після поєдинку на Чемпіонаті в Мілані.

"Я цього не знала. Знаєте, коли цих спортсменів допускали до змагань, вони ж проходили контроль. Є ж комісії, які повинні це відстежувати. Я про це дізналась тільки після інциденту. Звісно я була не те, що в шоці, я була здивована", - наголосила шаблістка.

Раніше Ольга Харлан в ефірі "Ми-Україна" розповіла, чи вибачилися перед нею представники Міжнародної федерація фехтування після дискваліфікації за відмову потиснути руку росіянці Анні Смірновій.

Головне