Олена Зеленська про зміни у стосунках: "Наш шлюб міцніший, ніж будь-коли"

Олена Зеленська про зміни у стосунках:

Перша леді України Олена Зеленська розповіла про зміцнення стосунків з чоловіком, президентом Володимиром Зеленським, в умовах війни. Про це вона повідомила в інтерв'ю Daily Mail.

Незважаючи на вимушену розлуку, подружжя стало емоційно ближчим, ніж будь-коли.

"Ми ніколи не втомлюємося один від одного, ніколи не набридаємо один одному. І це теж зміцнює нашу сім'ю. Життя в країні, де триває війна, — це ненормально для будь-якої людини. Це постійне психологічне навантаження і тиск. Проте зараз я думаю, що ми як ніколи близькі емоційно," — поділилася Зеленська.

Через війну сім'я Зеленських змушена жити окремо. Олена з двома дітьми, 20-річною Сашею та 11-річним Кирилом, мешкає в іншому місці, ніж президент. Проте кожна їхня зустріч стає справжньою радістю.

Перша леді також наголосила на важливості не лише кохання, а й поваги у стосунках: "Я впевнена, що любові недостатньо. І я щаслива, що можу поважати свого чоловіка, тому що мені було б дуже важко залишатися з ним, навіть зважаючи на величезну любов, якби я не вірила в його чесність".

Олена Зеленська зазначила, що життя в країні, де триває війна, створює постійне психологічне навантаження, але водночас зближує людей емоційно.

"Я впевнена, що любові недостатньо. І я щаслива, що можу поважати свого чоловіка, тому що мені було б дуже важко залишатися з ним, навіть зважаючи на величезну любов, якби я не вірила в його чесність," — заявила Олена Зеленська.

Як писали "Ми-Україна" раніше, цього місяця Україна та росія мали відправити делегації до столиці Катару - Дохи - для непрямих переговорів щодо припинення ударів по енергетиці та енергетичній інфраструктурі з обох сторін. Про це повідомляє видання The Washington Post.

Головне