Олег Сенцов вдруге за два місяці отримав контузію на фронті

Олег Сенцов вдруге за два місяці отримав контузію на фронті

Колишній політв’язень Кремля, український режисер, а нині військовий Олег Сенцов 10 вересня отримав контузію.

Про це він написав у Facebook.

"Зі мною все добре. Дякую тим, хто підтримував мене та мою родину в цей складний час. Чергова позиція взята. На жаль, цього разу не обійшлося без втрат. Багато поранених: уламки та кульові. Мені пощастило - легка контузія та знов надрив перепонки", - зазначив Сенцов.

За його словами, в госпіталізації немає потреби - "ще багато роботи, і не тільки під Роботиним".

"Кожен бій завжди здається складнішим, ніж попередній, але цей був насправді таким. На згадку про нього мені залишиться цей маленький "подаруночок", який знайшовся в броніку вже на базі", - написав Сенцов і показав фото кулі.

Нагадаємо, Олег Сенцов 8 липня отримав контузію на фронті. Сенцов записав відео, лежачи одразу після отримання контузії. Він розповів, що щойно закінчився бій за важливий для контрнаступу рубіж. За його словами, троє бійців отримали поранення.

17 липня режисер знову отримав поранення на фронті. Його життя та побратимів врятував “Бредлі”.
Це сталося під час першого бойового виходу після повернення. Його бригада під час десантування потрапила під артилерійський обстріл.

“Бредлі” знов врятував нам життя. Троє поранених, в основному уламки. З обличчя вже витягнули, дрібні в руці та нозі залишаться зі мною назавжди. У інших хлопців теж все добре – запорізькі лікарі знають свою справу, дякую”, – йдеться у дописі.

Як писав "Ми-Україна" раніше, у росії розбився черговий вертоліт.

Головне