Окупанти забороняють рух автобусів між Сімферополем та Генічеськом

Окупанти забороняють рух автобусів між Сімферополем та Генічеськом

Російські окупанти забороняють рух автобусів між Сімферополем та Генічеськом. Це сталося внаслідок вибухів, які напередодні пролунали на Чонгарському мосту та призвели до його пошкодження.

Про це написав колаборант, гауляйтер Херсонської області Володимир Сальдо. За його словами, автобусам перекриють рух між містами вже з вівторка, 8 серпня.

"Із завтрашнього дня до відновлення Чонгарського мосту буде зупинено рух автобусів за маршрутом "Сімферополь — Генічеськ", - йдеться в повідомленні гауляйтера.

При цьому рух між Генічеськом та Арабатською стрілкою мостом через протоку Тонку відновлено. Поки що дозволено проїзд тільки легковим автомобілям у реверсному режимі.

Нагадаємо, у районі одразу двох мостів – у Чонгарі та Генічеську – лунали потужні вибухи в неділю, 6 серпня. Ймовірно, сталися “прильоти”.

“Повідомляють про потужні вибухи в районі тимчасово окупованого Генічеську та Арабатської стрілки. Місцеві жителі припускають, що вибухи пролунали в районі мостів, які сполучають Арабатську стрілку з материковою частиною”, – пише Центр нацспротиву.

Крім того, мер Мелітополя Іван Федоров також заявив, що росіяни стверджують про декілька ударів по конструкції Чонгарського мосту.

Пізніше Збройні сили України офіційно підтвердили ураження Чонгарського та Генічеського мостів у неділю, 6 серпня.

“Близько 15:00 Сили оборони України вразили два ключові шляхи сполучення окупантів – Чонгарський та Генічеський автомобільні мости”, – йдеться в повідомленні.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, після чергового удару ЗСУ по мосту Чонгар, який з’єднує материкову територію України з окупованим Кримом, у рф “воєнкори” відзначилися раптовою відсутністю реакції, виконуючи вимоги Кремля не висвітлювати “незручні” теми.

Головне