Окупанти випустили 360 снарядів по Херсону та області за добу

Окупанти випустили 360 снарядів по Херсону та області за добу

Російські окупаційні війська за останню добу випустили близько 360 снарядів по території Херсона та області.

Про це повідомив голова Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін у своєму Telegram-каналі. За його словами, загалом протягом неділі, 9 квітня, росіяни обстріляли регіон 78 разів, хоча випустили 360 снарядів.

"За минулу добу противник здійснив – 78 обстрілів, випустивши 360 снарядів. 17 снарядів влучили у місто Херсон", - йдеться в повідомленні.

При цьому ворог поцілив у житлові квартали населених пунктів області, територію і споруди гаражного кооперативу Корабельного району міста.

Водночас за минулу добу жертв серед цивільного населення не було.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, російські окупанти в суботу, 8 квітня, атакували місто Берислав в Херсонській області. Відомо, що загарбники використали керовані авіабомби. В ОВА розповіли, що ворог обстріляв село Львове Тягинської громади, в результаті чого було пошкоджено адміністративну будівлю та приватні будинки цивільних жителів. Під час атаки ніхто із жителів не постраждав.

Крім того, Херсонщина за день, 8 квітня, пережила 71 обстріл з боку російського окупаційного війська. Загалом по області ворог випустив 495 снарядів. Загарбники гатили по Херсонській області з усього наявного озброєння. Упродовж дня вони застосовували реактивні системи залпового вогню, артилерію, міномети, гранатомети, танки, дрони та авіацію. По обласному центру прилетіло 23 снаряди. Постраждалих серед мирного населення не зафіксовано.

Головне