Окупанти вночі атакували Харків ударними дронами: які наслідки

Окупанти вночі атакували Харків ударними дронами: які наслідки

Вороже окупаційне військо 13 червня уночі вдарило "шахедами" по Харкову. За ціль росіяни обрали місцеві об'єкти цивільної інфраструктури.

"Пошкоджено фасад будівлі у Київському районі. Внаслідок влучання у склад в Салтівському районі сталася пожежа. Також зафіксовано влучання БпЛА в автомобіль. Попередньо, без постраждалих", - розповів голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Упродовж минулої доби, 12 червня, противник не полишав у спокої міста та села Харківського, Куп'янського, Чугуївського та Богодухівського районів області. Населені пункти потерпали від обстрілів зі ствольної артилерії, мінометів РСЗВ та авіації.

"Внаслідок удару по смт. Шевченкове Куп'янського району з РСЗВ "Торнадо" пошкоджено щонайменше 9 житлових будинків, газопровід та будівлю магазину. З пораненнями госпіталізовані 33-річний чоловік та жінка 44 років. У с. Івашки Богодухівського району обстрілом пошкоджено будівлю елеватора", - розповів він.

Як писав "Ми-Україна" раніше, у вівторок, 13 червня, уночі Україна пережила черговий масований ракетний удар. Армія рф випустила по Україні 14 крилатих ракет типу Х-101/Х-555 та до чотирьох ударних дронів Shahed-136/131 іранського виробництва. Українським оборонцям вдалось ліквідувати 10 крилатих ракет та одного "шахеда".

Ракети цієї ночі знову летіли на Київ. У КМВА повідомили, що всі ворожі повітряні цілі було збито, наразі про руйнування або постраждалих даних немає .

Є "прильот" у Кривому Розі. Окупанти вгатили ракетою по житловому багатоквартирному будинку. Наразі відомо про троє загиблих та понад два десятки поранених. На місці події триває пошуково-рятувальна операція, під завалами можуть бути люди.

Головне