Окупанти вдарили трьома авіабомбами по Оріхову: є жертви

Окупанти вдарили трьома авіабомбами по Оріхову: є жертви

Російські окупаційні війська вкотре вдарили по прифронтовим населеним пунктам Запорізької області. У понеділок, 12 червня, вони вдарили по Оріхову, внаслідок чого один чоловік загинув, ще один зазнав поранень.

Про це повідомив голова Запорізької обласної державної адміністрації Юрій Малашко у своєму Telegram-каналі.

"Три керовані авіабомби ворога влучили по території міста: зруйновано приватні будинки та комунікації", - йдеться в повідомленні.

Внаслідок цього удару від отриманих травм загинув 48-річний чоловік. При цьому 32-річного пораненого оперативно доставили до медичної установи.

Наразі в Оріхові, за інформацією ООН, проживає близько 6 тис. осіб.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, російські окупанти продовжують обстрілювати затоплений Херсон. Зокрема, вчергове ворог вдарив по місту рано вранці у понеділок, 12 червня. За словами речника ОВА, у результаті удару окупантів постраждали троє людей. Вони знаходяться у стані середньої важкості у лікарні. Крім того він розповів про стан постраждалих, яких окупанти обстріляли під час евакуації 11 червня в лівобережжя Херсонщини. Наразі, зазначив Толоконніков, частина постраждалих перебуває у реанімації. 

Росіяни завдали ракетного удару 12 червня з ЗРК С-300 по Шевченковому Куп’янського району, що на Харківщині. Внаслідок ракетного удару поранений 33-річний чоловік. Також рф пошкодила об’єкт цивільної промисловості та житловий будинок.

Крім того, у Вовчанську Чугуївського району внаслідок ворожих обстрілів пошкоджені щонайменше два житлові будинки. У селі Липці Харківського району також пошкоджений приватний будинок

Головне