Окупанти вдарили по Куп’янському району і влучили у кафе: загинули двоє людей

Окупанти вдарили по Куп’янському району і влучили у кафе: загинули двоє людей

Російські окупанти продовжують обстрілювати Куп’янський район на Харківщині. В результаті чергового ворожого удару загинули двоє мирних жителів. Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

За його словами, окупанти вдарили по місцевому кафе, де перебували мирні люди.

"Окупанти вдарили по Куп’янському району. За попередньою інформацією медиків, у селі Подоли внаслідок обстрілу загинули 2 людей, ще 1 - поранений. Дані встановлюються. 

Ворог влучив у цивільний об‘єкт - кафе, де вдень перебували місцеві жителі. На місці працюють правоохоронці та екстрені служби", - зазначив Синєгубов.

Крім того голова ОВА повідомив, що протягом минулої доби російські окупанти били по населених пунктах Богодухівського, Чугуївського, Куп'янського та Ізюмського районів.

"Ворог вів обстріли з реактивної та ствольної артилерії, мінометів, використовував бойову авіацію.

У місті Вовчанськ Чугуївського району пошкоджено приватний будинок та господарчі споруди. У селі Охримівка Чугуївського району зафіксовані влучання по території фермерського господарства, сталася пожежа.

У селі Кучерівка Куп'янського району пошкоджено газову трубу високого тиску та приватний будинок", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляли "Ми-Україна", Служба безпеки України затримала російського агента, який “готував” обстріли столичних ТЕЦ під час опалювального сезону.

Головне