Окупанти вчергове обстріляли Херсонщину: п'ятеро осіб постраждали

Окупанти вчергове обстріляли Херсонщину: п'ятеро осіб постраждали

Російські окупанти вчергове обстріляли Херсонську область зранку 6 липня. Внаслідок атаки відомо про щонайменше п'ятьох постраждалих в різних населених пунктах регіону.

Про це повідомив голова Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін у своєму Telegram-каналі.

"Армія рф продовжує крити вогнем мирні населені пункти Херсонщини. Відомо про щонайменше пʼятьох постраждалих", - розповів Прокудін.

За його словами, через ранковий обстріл Антонівки постраждала 73-річна жінка. Вона в момент удару знаходилася на вулиці. Лікарі надали їй медичну допомогу. Від шпиталізації вона відмовилася.

Водночас у селищі Приозерне 71-річна жінка та 65-річний чоловік отримали тяжкі поранення. Медики борються за їхні життя.

Також обстріляли російські війська і Херсон. За попередньою інформацією, постраждали двоє людей. На місці працюють рятувальні служби.

Нагадаємо, внаслідок російського ракетного удару по Львову у ніч проти 6 липня кількість постраждалих знову зросла. Наразі це число становить 37 осіб.

“Львів. За попередніми даними внаслідок ракетної атаки російських окупантів загинуло 4 особи, постраждало 37. Врятовано 7 осіб, евакуйовано – 64”, – йдеться в повідомленні МВС.

Як зазначається, на місці російського ракетного удару проводяться аварійно-рятувальні та пошукові роботи в першому, третьому та четвертому під’їздах зруйнованого будинку. Вже було евакуйовано 14 автомобілів з під’їздних шляхів. Також розкрижовано шість дерев для проїзду та встановлення інженерної техніки.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, російські окупанти атакували Дніпропетровщину ударними дронами у ніч проти середи, 5 липня. Повітряні сили збили один “шахед”.

Головне