Окупанти стягують найбільш боєздатні частини під Бахмут, - Сирський

Окупанти стягують найбільш боєздатні частини під Бахмут, - Сирський

Ситуація на Сході залишається напружено, російські загарбники продовжують переміщувати найбільш боєздатні частини на Бахмутський напрямок.

Про це заявив командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Сирський, передає Military Media Center.

“Попри наступ наших військ на півдні та втрату території й населених пунктів на цьому напрямку, противник продовжує переміщувати окремі найбільш боєздатні частини на Бахмутський напрямок, поєднуючи ці дії з потужним артилерійським вогнем та ударами штурмової й армійської авіації по позиціях наших військ”, – зазначив він.

У той же час Сили оборони продовжують вести наступальні дії на окремих напрямках, займаючи панівні висоти, лісосмуги з метою поступового витіснення ворога з підступів до Бахмута.

“Розуміючи це, ворожі підрозділи чинять відчайдушний опір. Тому зрозуміло, що наші плани потребують періодичного корегування й уточнення”, – додав командувач.

Нагадаємо, Служба безпеки України повідомила про підозру семи пропагандистам окупаційного телеканалу “Таврія” та їхньому російському куратору Олександру Малькевичу. Його підозрюють у створенні організованої злочинної групи для ведення інформаційної діяльності в співпраці з росією.

Малькевич долучив до створення організованої злочинної групи для ведення пропагандистської діяльності так званого голову окупаційної влади Херсонщини Володимира Сальдо.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, президента Української асоціації футболу Андрія Павелка суд відправив до СІЗО. Президента УАФ підозрюють у “заволодінні чужим майном шляхом зловживання службовим становищем, вчиненому в особливо великих розмірах за попередньою змовою з групою осіб”.

Головне