Окупанти обстріляли прикордоння Чернігівщини та Сумщини: є жертва

Окупанти обстріляли прикордоння Чернігівщини та Сумщини: є жертва

Російська окупаційна армія в середу, 14 червня, атакувала населені пункти Чернігівської та Сумської областей. Внаслідок цього загинула одна жінка.

Про це повідомила прес-служба Оперативного командування "Північ" у своєму Telegram-каналі. Як зазначається, станом на 17:00 14 червня російські війська знову обстріляли прикордонні території Чернігівської області.

З 10:50 до 11:03 було зафіксовано п'ять атак, ймовірно, з міномета 120 мм, у районі населеного пункту Красний Хутір. Потім з 13:30 до 13:50 зафіксовано чотири удари, ймовірно, зі ствольної артилерії, у районі населеного пункту Карповичі.

Вже з 13:40 до 14:35 зафіксовано 13 обстрілів, ймовірно, з міномета 82 мм. Це сталося в районі населеного пункту Янжулівка. Внаслідок атаки загинула місцева жителька. Крім того, пошкоджень зазнали два приватних будинки.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, росіяни вчергове вгатили “Калібрами” по Одесі. Внаслідок ракетної атаки троє осіб загинули, понад 10 – поранено. Під завалами можуть і далі бути люди. Речник Української добровольчої армії Південь Сергій Братчук рохповів, що як раз напередодні ворог довів можливий залп до 20 “Калібрів”. Зважаючи на це містян попереджали про високу ракетну небезпеку.

Він додав, що роботи тривають і на місці, де унаслідок повітряного бою був пошкоджений доволі великий бізнес-центр.

Внаслідок обстрілу по Кривому Рогу постраждало 36 людей. В медичний заклад госпіталізували 12 жителів. Відомо, що від атаки противника загинуло 11 людей.

Головне