Окупанти обстріляли Дніпропетровщину, пошкоджена лінія електропередачі

Окупанти обстріляли Дніпропетровщину, пошкоджена лінія електропередачі

російські війська здійснили обстріл Великомихайлівської сільської громади, що в Синельниківському районі Дніпропетровської області. Про це повідомив очільник обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

Унаслідок атаки в ніч проти 1 вересня у громаді пошкоджена лінія електропередачі. А також зранку росіяни здійснили повторний обстріл.

Також, за інформацією Лисака, окупанти спрямували свою артилерію і на Нікопольський район — поцілили по Марганецькій територіальній громаді.

Наслідки атак уточнюються. Попередньо, минулося без загиблих і поранених серед цивільних.

Нагадаємо, російські загарбники у четвер, 31 серпня, 61 раз обстріляли Херсонщину, внаслідок чого одна людина загинула і одну поранено.

Як писали “Ми-Україна” раніше, українські військові продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському напрямку. Захисники закріплюються на досягнутих рубежах, здійснюють заходи контрбатарейної боротьби. Минулої доби відбулось понад 25 бойових зіткнень.

За вчора ворог завдав один ракетний та 44 авіаційних ударів, здійснив 70 обстрілів з РСЗВ по позиціях наших військ та населених пунктах. Внаслідок російських терористичних атак є загиблі та поранені серед цивільного населення. Руйнувань зазнали житлові будинки та інша цивільна інфраструктура.

Головне