Окупанти на Лимано-Куп’янському напрямку "зализують рани" і намагаються підтягнути нові сили, - Ганна Маляр

Окупанти на Лимано-Куп’янському напрямку

Російські військові відновлюють свої сили та перегруповуються на Лиманському та Куп'янському напрямках. Про це повідомила заступниця міністра оборони Ганна Маляр в ефірі телемарафону "Єдині новини".

Вона зазначила, що на сході основні напрямки наступу ворога, тому там точаться важкі бої.

Маляр повідомила, що на Куп'янському напрямку складна ситуація, ворог, в тому числі обстрілює і Куп'янськ. Бої тривають, українські захисники потужно чинять опір.

"Протягом тижня, якщо дивитися по цифрах, то на Лиманському і Куп'янському напрямках може здатися, що зменшилася кількість обстрілів та боїв. Але насправді ворог не полишає своїх планів рухатися там вперед. Зараз просто відбувається перегрупування і він додатково підтягує туди сили", - сказала вона.

Та додала, що ЗСУ відбили атаки ворога південніше Першотравневого, Синьківки, східніше Петропавлівки (Куп’янський напрямок).

А на Лиманському напрямку основні бої тривають навколо Серебрянського лісництва. Наші захисники не дають ворогу просуватися ніде.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російські окупанти в ніч на понеділок, 21 серпня, били по Миколаївщині. Зокрема ворог обстріляв Куцурубську та Очаківську громади

Головне