Окупанти готуються зняти фейкове відео про перемоги над ЗСУ на Херсонщині, - Генштаб

Окупанти готуються зняти фейкове відео про перемоги над ЗСУ на Херсонщині, - Генштаб

В тимчасово окупованому селі Козачі Лагері Херсонської області росіяни збираються зняти пропагандистський ролик про нібито перемогу над розвідницьким загоном ЗСУ. Про це повідомляє  Генштаб.

В Генштабі зазначили, що на тлі зниження бойового духу особового складу військових підрозділів окупаційних військ, командування ворога все частіше вдається до постановочних зйомок своїх успіхів.

"Так, в тимчасово окупованому населеному пункті Козачі Лагері Херсонської області відмічено підготовку до проведення зйомок російською знімальною групою пропагандистського відео за сюжетом "Знищення 150 військовослужбовців української деверсійно-розвідувальної групи у місцевому сільському будинку культури", - повідомили у Генштабі.

Однак станом на 13 серпня в цій будівлі перебуває лише особовий склад росіян у кількості до 25 військовослужбовців з числа колишніх ув'язнених.

Нагадаємо, представники створених російськими загарбниками “органів влади” на Херсонщині знищують архіви та планують тікати до тимчасово окупованого Криму.

Як писали “Ми-Україна” раніше, російська окупаційна армія вчиться і змінює тактику, щоб стримати контрнаступ Збройних Сил України. За його словами, головними викликами для наших воїнів є дрони-камікадзе типу “Ланцет”. На фронті видно, що такі безпілотники виробляють великими партіями. Про це заявив пресофіцер 3-ї Окремої штурмової бригади Олександр Бородін.

Головне