Окупанти двічі обстріляли Донеччину: є жертви та поранені

Окупанти двічі обстріляли Донеччину: є жертви та поранені

Російське окупаційне військо продовжує бити по мирних містах. Так, окупанти вдарили по населених пунктах Авдіївка та Гостре на Донеччині. Про це повідомили у прес-службі прокуратури Донецької області.

Згідно з оприлюдненими даними, прокуратура веде досудові розслідування у кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 2 ст. 438 КК України).

"За даними слідства, 10 липня 2023 року, близько 14:40, війська рф атакували приватний сектор смт Гостре Покровського району. Від снарядів загинув місцевий мешканець. Також зазнали мінно-вибухових травм троє чоловіків віком від 40 до 65 років, серед яких батько і син", - йдеться у повідомленні.

В прокуратурі наголосили, що усім постраждалим була надана необхідна медична допомога.

Також повідомляється, що близько 15:00 росіяни обстріляли Авдіївку, у результаті чого у власному будинку загинув 54-річний чоловік.

"За попередніми даними, окупанти обстріляли населені пункти з артилерії. Від вибухів пошкоджено приватні домоволодіння і господарчі споруди", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляли "Ми-Україна", російські окупанти зберігають у захопленому Маріуполі свої боєприпаси на складах, які вони облаштували між житловими будинками

Головне