Окупанти зранку обстріляли Сумщину, одна людина поранена

Окупанти зранку обстріляли Сумщину, одна людина поранена

Окупанти зранку 13 серпня завдали ракетно-авіаційного удару по Сумській області, попередньо, зазнала поранень одна людина. Про це повідомила Сумська ОВА.

 "13 серпня ворог наніс ракетно-авіаційний удар по об'єктам інфраструктури міста Суми. На місці працюють всі необхідні служби. Проводяться аварійно-відновлювальні роботи", - йдеться у повідомленні.

У результаті російського удару одна людина дістала поранення, частина міста залишилася без електроенергії та газопостачання.

Пошкоджено лінію електромережі, газопровід, будівлю лікарні, кілька автомобілів.

Загалом уночі та зранку 13 серпня росіяни здійснили 12 обстрілів прикордонних територій та населених пунктів Сумської області, зафіксовано 23 вибухи.

Зокрема обстрілів зазнали Сумська, Хотінська, Юнаківська, Білопільська, Ворожбянська, Краснопільська та Березівська громади.

Нагадаємо, силам оборони України вдалося знищити на фронті десятки одиниць ворожої зброї й техніки, а також ще 1160 російських окупантів. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

Як писали "Ми-Україна" раніше, уночі 13 серпня росіяни атакували Україну 2-ма балістичними ракетами Іскандер-М/KN-23 та 38-ма ударними БпЛА типу Shahed. Про це повідомили Повітряні сили ЗСУ.

Головне