Окупанти зосередили свої основні зусилля на п'яти населених пунктів Харківщини

Окупанти зосередили свої основні зусилля на п'яти населених пунктів Харківщини

Ворожі війська зосередили свої основні зусилля на Харківщині в районах Липців, Глибокого, Мороховця, Красного та Вовчанська. Про це повідомив речник Оперативно-тактичного угруповання військ "Харків" Віталій Саранце.

"Насамперед це ділянки в районі населених пунктів Липці, Глибоке, Мороховець, Красне, Вовчанськ. Там ворог сконцентрував найбільші свої зусилля, і найчастіше там здійснюються бойові дії", - зазначив він.

Саранце додав, що ситуація у Вовчанську залишається складною. Українські захисники стримують ворога, використовуючи неочікувані та нестандартні дії.

"Якщо ворог використовує КАБи, то ми використовуємо високоточні технології із застосуванням штучного інтелекту, засоби дальньої розвідки, засоби РЕБ для того, щоб знищувати безпілотні літальні апарати противника", - розповів речник.

Варто зауважити, що загарбники постійно намагаються змінювати свою тактику, шукають нові ходи, щоб обійти позиції Сил оборони, задіюючи лобові атаки.

Нагадаємо, що російська армія здійснила безпрецедентний маневр у Чорному морі, вперше одночасно вивівши на бойове чергування всі три наявні підводні човни, оснащені крилатими ракетами.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, основною метою російських окупантів залишається захоплення українського Донбасу.

Головне