Окупанти знищили адмінбудівлю у Херсоні: що відомо

Окупанти знищили адмінбудівлю у Херсоні: що відомо

Російські окупаційні війська в суботу, 30 грудня, вчергове атакували Херсон, в результаті в місті зруйнована адміністративна будівля. Про це повідомив очільник Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

За його словами, адмінбудівлю знищена практично вщент, частково пошкоджено сусідні будівлі.

"Херсон. Вночі місто було під ударом російсько-іранських дронів типу “Shahed”. Влучили по адміністративній будівлі - вона знищена практично вщент. Також у навколишніх будинках вибуховою хвилею повибивало вікна", – зазначив він. 

Крім того, протягом доби противник здійснив 108 обстрілів міста, в результаті пʼять людей отримали поранення.

"Російські військові поцілили  у житлові квартали населених пунктів області; гуманітарний штаб у Бериславському районі; об'єкт критичної інфраструктури, гуртожиток та організацію з обслуговування ліфтів у Херсоні. Через російську агресію 5 людей дістали поранення", - наголосив Прокудін.

Нагадаємо, що російське окупаційне військо продовжує застосовувати керовані авіабомби. За минулу добу, 27 грудня, було застосовано сім КАБів у Херсонській області.

Як писав "Ми-Україна" раніше, російські окупанти здійснили артилерійський обстріл залізничного вокзалу у Херсоні. Нове відео показує наслідки інтенсивного обстрілу, який став причиною загибелі декількох людей.

 

 

Головне