Окупанти “зігнали” бюджетників святкувани “возз'єднання” з рф, - ЦНС

Окупанти “зігнали” бюджетників святкувани “возз'єднання” з рф, - ЦНС

Російські загарбники примусили бюджетників "святкувати" річницю возз'єднання з рф на окупованих територіях. 

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

На тимчасово окупованих територіях таких як Донецьк, Луганськ, Маріуполь, окупаційна влада розпочала масові заходи з нагоди другої річниці так званого "возз'єднання" з росією.

Для забезпечення масштабності святкувань російські окупанти вдалися до примусових методів, змусивши всіх працівників бюджетних установ, школярів та студентів брати участь в урочистостях.

Офіційні заходи супроводжуються пропагандистськими промовами місцевих гауляйтерів та колаборантів, які розхвалюють "переваги" життя під контролем росії. 

“Та за святковими фасадами приховується жорстока реальність життя на окупованих територіях. Місцеве населення зазнає репресій, свавілля та терору з боку окупантів”, - підкреслили у ЦНС.

Як відомо, українські школи та культурні заклади піддаються знищенню або перетворенню на інструменти російської пропаганди. Медичні заклади фактично повністю перейшли на обслуговування військових потреб, залишаючи цивільне населення без належної медичної допомоги.

Як писали “Ми-Україна” раніше, на Херсонщині активізувалася дезінформаційна кампанія, ініційована російськими окупантами, щодо нібито "зараження води" в регіоні.

Головне